SERVICILE NOASTRE

Standard 

Soluții de recrutare

Stabilitatea și angajamentul sunt valori pe care nu le caută doar oamenii, ci și companiile. HR BEST PRACTICES este specializată în servicii de recrutare profesională, ajutând clienții să angajeze talentul potrivit. Dinamică recrutării permanente este destul de unică, iar rolul celor mai bune practici în resurse umane vine chiar de la început.

 

Strategia de retenție și motivarea angajaților 

Companiile care suferă de o fluctuație mare a angajaților și lispa rezultatelor în partea angajaților, recurg la o abordare comună - implementarea unui program de fidelizarea și evaluarea performanțelor pentru angajați. Cheia pentru îmbunătățirea reținerii și angajării într-o manieră rentabilă este trecerea dincolo de abordarea convențională.

Consiliere și consultanță HR

Scopul nostru este să vă ajutăm să implementati cele mai bune strategii de resurse umane prin care să se îmbunătățească eficientă și performanță angajaților. Pe de altă parte, va punem la dispoziție consultanță pe zona de legislație, tocmai pentru o bună nterpretare a prevederilor legale.

Administrare & salarizare resurse umane 

Știm că personalul dumneavoastră este unul dintre cele mai importante active din cadrul companiei. Preocuparea pentru personalul companiei este, printre altele, tradus în termenii și condițiile de angajare, care la rândul lor sunt transpuse în cifre și reflectă în salariu. Pentru asta, vă poate ajută să vă ocupați de administrarea salariilor și/sau a personalului în timp util și corect.  

Servicii customizate

Enviromental experience

Relațiile cu angajații dar și între aceștia au un impact puternic în business. Prin consultare și bună gestionare a resurselor&relațiilor, asistăm companiile să promoveze relații de lucru pozitive prin comunicare eficientă, rezolvarea conflictelor și setarea așteptărilor. 

Procesul de "Onboarding"

Majoritatea organizațiilor nu se gândesc prea mult la procesul lor de integrare în organizație al noul angajat și fac din acest proces unul rapid care dăunează pe viitor. Onboarding-ul angajaților este primul pas într-o relație dintre companie și noul angajat. Acest proces implică educarea angajatului, apropierea acestuia și integrarea în cultură organizațională.

Procesul de "Offboarding" 

Când un angajat pleacă, pune afacerea în pericol în mai multe moduri. Organizarea unui proces clar de offboarding va poate ajută să organizați plecarea angajatului și cel mai important ajută la integrarea noul angajat. Acest proces trebuie documentat și transpus în onboarding. Este de asemenena și un instrument de feeback care ajută în permanentă la îmbunătățirea calității muncii în companie.

Scriere/Verificare job descriptions

O fișă a postului definește rolul și responsabilitatea unui angajat. Fără o fișă a postului, este de obicei foarte dificil pentru o persoană să se angajeze în mod corespunzător sau să fie responsabilă pentru un rol. Putem crea sau revizui fișele postului pentru a reflectă și a cuprinde cu acuratețe pozițiile și responsabilitățile pe care le aveți.

Proiecte Speciale

Aveți o idee sau o nevoie care nu este listată aici? 

Poate aveți nevoie de a dezvolta politici și proceduri de HR sau vă gândiți să implementați un program de recompense și recunoaștere? 

Nu ezitați să ne contactați și vom vorbi despre asta și vom stabili cum vă putem ajută.