Reprezentant Vânzări Medical

06.01.2022

Dacă ești o persoană pasionată de vânzări și una din cele mai importante calități ale tale este comunicarea, atunci locul tău este în echipa noastră.
Pentru clientul nostru, una din cele mai importante companii din lune în ceea ce privește domeniul suplimentelor nutritive, căutăm 2 Reprezentanti Vânzări Medical pentru 2 regiuni importante: București și Timișoara.
Împreună cu noi, ești un brand ambassador al companiei, reprezentantul brandului si mai ales ești responsabil de zona alocată. Astfel că, acest rol vine cu multe satisfacții, dar și cu provocări care te vor dezvolta profesional.

Ce ne dorim să ai:

  • Studii superioare finalizate (Medicină / Farmacie/ Biologie - avantaj), tocmai pentru a putea realiza recomandări și a înțelege nevoia clientului;
  • Minimum 2 ani de experienţă în vânzări și pemis de conducere categoria B pentru că ne dorim să îți ușurăm deplasările către clienți și oferim mașină de serviciu;
  • Abilități de comunicare, prezentare și orientare către client cu focus pe rezultat;
  • Abilități de operare PC (Word, Excel, PowerPoint);
  • Dorința de a asimila informații noi, de a acceptă provocări profesionale în privința targetului, asociate cu de dezvoltare şi autodepăşire

Descrierea jobului

Ce vom face?

În calitate de Reprezentant Vânzări Medical, te vei implică activ în implementarea politicii de promovare și vânzare în concordanță cu obiectivele strategice ale companiei pentru zona alocată.

Vei dezvoltă și propune metode de fidelizare și eficientizare a relației cu specialiști din domeniul medical, prin acțiuni de promovare.

Experiență de minimum 3 ani în industria farma sau parafarmaceutica este ideală în rolul de Reprezentant Vanzari Medical, iar abilitățile excelente de vânzare te vor ajută să îți depășești obiectivele lunare. 

Studiile în domeniile precum Medicină, Farmacie, Chimie, Biologie îți vor fi de mare ajutor în promovarea suplimentelor alimentare din portofoliu, corelând afecțiunile cu efectele ingredientelor active, cu scopul ca recomandarila tale să fie unele pertinente.

În permanentă ne ocupăm să îți asigurăm traniniguri și cursuri de development, pentru a te familiariza cu gama variată a portofoliului și a rămâne la curent cu noile evoluții în domeniul suplimentelor alimentare.

Astfel că, dacă ești o persoană proactivă, resilienta, cu abilități de planificare și organizare, și orientare către atingerea obiectivelor, înseamnă a tu ești viitorul/ea noastru coleg/a.

Ce oferim?

Pe lângă salariu corelat cu experiență, oferim mașină de serviciu, bonusuri conform grilei de target, prime de sărbători, dar și alte beneficii cu care dorim să te surprindem.

Ce spui? Îți dorești să faci parte din echipa noastră?

Dacă răspusul este "da" și ești în căutarea unei oportunități excelente de carieră îți recomandăm să aplici și să discutăm mai multe în cadrul unui interviu.

Te invitam sa ne trimiti CV-ul pe adresa de e-mail "hr@practiceshr.com" cu titlul "Reprezentant Vânzări Medical " .